АнтиМайдан
сегодня в 8:30
#Нам_пишут
"...Я не вийшов на Майдан в листопаді 2013 року, я не підтримав ідеї Майдану, за це я вислухав багато образ від «патріотів». Мне називали москальом, кацапом, ватніком, виливали на мене сотні матюків. Деяки дуже патріотично налаштовані «європейці» бажали мені навіть здохнути. А все через те, що я не став прихильником «демократичної» влади і не виступив проти влади «кривавого диктатора» Януковича. Мене називали дурнем коли я говорив, що Майдан призведе до розділу країни, фінансового краху і занепаду Держави.
На моїх очах відбувалися всі Київські події тієї клятої зими. Багато з них не відповідали тому, що показували по ТБ. Коли я наважувався про це десь сказати, на мене одразу накидалися «патріоти» з образами, а деколи й з погрозами, звинувачуючи в пркремлівський орієнтації. Висловлювати свою політичну позицію серед «свідомого» суспільства стало небезпечно.
Я весь час спостерігав за всим, що відбувається. Люди ходили з прапорами та палицями, кидали коктейлі молотова, палили шини на Грушевського, стріляли... Владу Януковича було повалено, не стало олігархів, скінчилася революція «Гідності» котра мала зробити всих щасливими і рівними. На Майдані під час віча українці обрали собі нову тимчасову владу, пізніше обрали нового Президента, зовсім не олігарха та щирого українця.
В країні все змінилося, але в який бік?
Невже зараз нема олігархів, бідних і багатих? Невже всі рівні і щасливі? Ви самі можете дати відповідь на ці питання. Але в ту зиму мене готові були загризти за критику тих, хто так тоді змагався за кермо в країні, мараючи свої руки в крові обдурених громадян, та прикриваючись боротьбою з олігархами.
Розгорілася громадянська війна, з’явилися десятки тисяч мобілізованих і як наслідок необ’явленої війни тисячі вбитих, поранених та інвалідів .Обвалилася гривня, подорожчали в рази продукти, речі і комунальні послуги. Зменшилися соціальні виплати, заробітні плати впали та затримуються, і це ще далеко не кінець… В країні почалася нова «доба Руїни».
Сталося те, про що за часів Януковича дико було і подумати. Але нічого страшного, зате здобули «демократію» і «свободу слова».
Спробуйте тепер вийти на Майдан і заявити, що ви не задоволені своєю «народною» владою, подивимось як діє ваше «здобули». А зараз щоб вийти на Майдан є більше причин ніж за «кривавої диктаторської» влади Януковича. Так чому ж ви мовчите? Де ваші хвастливі вигуки про те, що тепер в Україні народ вирішує хто буде при владі. Де ваші погрози яки я чув на Майдані після перевороту про те, що тепер будь яка неугодна українцям влада буде повалена?
Ви мовчите, сидите дома і мовчите. Розумієте все, але вам не хватає духу визнати, що на своїх плечах ви витягли з болота вовка в овечій шкірі і посадили його собі на шию. Витягли його купившись на красиві лозунги і дешеві обіцянки яки до речі так і не були виконані. Цей вовк просто так не піде у відставку, він буде розганяти ваші мітинги і акції, звинувачуючи учасників в державній зраді і називаючи вас провокаторами.
Як приклад розгін мітингу під стінами Нацбанку 26.02.2015, куди прийшли люди лише сказати, що гривня впала і їм нема як далі жити. Їх просто одразу цинічно, з використанням сили розігнали спецпідрозділи, не давши навіть мирно висловити свою думку. Я боюсь навіть уявити розгін серйозного мітингу, спрямованого на повалення цього режиму. Та що там уявляти, йому просто не дозволять навіть зародитися.
Ну що ж, це дійсно «перемога» ..."(с)